Doplnené !!!! Dôležitý oznam LPS pre svojich členov

12.07.2021 12:30

Vážení urbárnici,

v posledných dňoch sme žiaľ opäť zachytili nekalé úmysly a arogantné snahy tretích osôb a spoločností o získanie, doslova krádež podielov na niektorých listoch vlastníctva.

Konkrétne ide o LV 6363 a niektoré iné. V tejto súvislosti našim urbárnikom prišiel list z katastrálneho odboru Okresného úradu Bratislava, so žiadosťou o vyjadrenie sa k uvedeným snahám Družstva podielnikov Devín. Prosíme, vo vlastnom záujme venujte pozornosť podobným písomnostiam, je potrebné na ne odpovedať a vyjadriť svoj nesúhlas v určenej lehote.

Výbor LPS Záhorská Bystrica Vám ochotne poskytne radu a súčinnosť pri riešení podobných situácií, prosíme Vás však, aby ste sa na nás obrátili včas. Ak máte akékoľvek podozrenie, alebo nerozumiete  došlej písomnosti, ozvite sa nám na mail lspszb@gmail.com, alebo telefón 0905 352919, . Keď už u niekoho horí termín odpovede, tak ako rýchlu radu prikladáme v prílohe vzor odpovede na kataster, doplňte svoje údaje do žltých políčok, list odošlite v lehote do 15 kalendárnych dní od doručenia osobne na podateľňu, alebo doporučene poštou. Následne nás kontaktujte, aby sme mohli vo Váš prospech riešiť veci komplexne a spoločne.

Doplnená informácia.- 2.8.2021 

V prílohe doplňujeme tiež návod - vzor listu ako postupovať  ak Ste takýto list dostali. Na vysvetlenie uvádzame naše kompletné podanie ako sme ho podali na OU Bratislava hned ako sme sa o tom dozvedeli, teda ešte v roku 2019. p. JUDr. Medveczká súhlasila zo zverejnením všetkých informácií. Zverejnujeme tiež list, ktorý by mali použiť jednotlivci, aby sa pridali k našim námietkám a aby boli v ich prípade použité všetky analýzy, prílohy a podania, ktoré sme podali v mene LPS. Veríme že OU Bratislava naše námietky bude brať do úvahy a tieto  "krádeže"  zastaví.

Ďakujeme za porozumenie a zostávame s pozdravom

 

                                                                                                     Výbor LPS ZB

DP Devin a kataster - vzor.docx (18898)

List komisie_jednotlivci.docx (8303)
List komisii s peciatkou podania katastra.pdf (2710950)
 

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Lesné pozemkové spoločenstvo v Záhorskej Bystrici Čsl. tankistov 134
841 06 Bratislava
(kancelária Bratislavská 55A )
+421 905 352 919 (predseda)
+421 948 194 090 (hospodár)
Lesné pozemkové spoločenstvo
v Záhorskej Bystrici
  • IČO    30781035
  • DIČ    2020900618

 

 

 

Odkazy na stránky iných nezávislých združení 

zaoberajúcich sa problematikou pozemkov 
a vlastníctva k nim v Záhorskej Bystrici: 
 
  • Občianské združenie Pozemky ZB
 

  

Ide o pôvodné údaje ktoré už nie 

sú aktualizované.  Aktuálne je problematika  

riešená na  tejto stránke LPS.